Home
     Galerie Foto
     Reguli
     Reguli Ops
     Comenzi X
     Accese
     Frecvente Kiss FM
     Link-uri
     Contact
 


Copyright © JohnyXp

 Reguli pt useri


grey border

Ca orice canal de mIRC si #KissFm are reguli. Nerespectarea acestora duce la consecinte cum ar fi KICK sau BAN.
Pentru toate cele prezentate mai jos, se da kick sau ban, Ón functie de caz:
- cersirea dreptului de operator sau de accese;
- utilizarea majusculelor;
- cazuri de hartuire;
- folosirea culorilor;
- repetarea unui mesaj pe canal;
- folosirea nickname obscene sau jignitoare;
- scanarea porturilor unei persoane de pe canal;
- publicitate si invitatii;
- limbaj vulgar;
- utilizarea functiei Bold sau Underline;
- utilizarea comenzii /notice #KissFm.

Trimiterea mai multor mesaje intr-un interval mic de timp se numeste flood prin repetare. User-ul va primi kick pentru flood. Repetarea flood-ului duce la interzicerea accesului pe canal a utilizatorului respectiv.

Atacurile la persoana, remarcile rasiste si hartuirea NU sunt tolerate pe canal. Daca sunteti hartuit pe privat de alt utilizator puteti folosi comanda: /ignore nickname sau puteti intreba un operator de sintaxa comenzii /ignore.

Pe canalul #KissFm nu sunt permise subiecte despre cracking, hacking, warez, pornografie, fara discutii rasiste, discriminatorii. Incercati de asemenea sa evitati discutiile in contradictoriu care pot duce la certuri (atat cu userii cat si cu operatorii).

De asemenea nu furati nick-urile unui user pentru a-l batjocori. Este lipsit de etica.

Nu aveti voie sa folositi nicknamuri sau identuri din cuvinte sau formate din cuvinte obsecene sau jignitoare. Acest lucru se avertizeaza sau se pedepseste, daca persoana nu isi schimba nicknamul.

Operatorii sunt persoane de incredere ce se comporta ca atare, si de accea nu vor fi tratati cu lipsa de respect sau batjocoriti pe canal. Incearcati sa purtati conversatii cu operatorii fara a va fi frica de ei ca va pot da afara. Operatorii nu va sunt superiori, dar nici inferiori si nu au dreptul sa va dea kick sau ban fara motiv. Aceste conversatii trebuie sa fie in limitele bunului simt. De asemenea NU este admis sa furati nickname-ul unui operator.

Bunul simt va va spune ce aveti voie si ce nu aveti voie pe canalul #KissFm , incercati sa va ghidati in conduita dvs de user dupa etica, dupa regulile nescrise de bun simt si dupa cresterea si educatia dvs. Daca aveti neclaritati puteti intreba managerul despre regulile canalului.

Nerespectarea in numarate randuri a regulilor duce la suspendarea acesului sau la interzicerea intrari pe acest canal a userilor.

www.000webhost.com