Home
     Galerie Foto
     Reguli
     Reguli Ops
     Comenzi X
     Accese
     Frecvente Kiss FM
     Link-uri
     Contact
 
Copyright © JohnyXp

 Reguli operatori


grey border

BAN-area domeniilor trebuie justificata si documentata. Īn caz contrar, ea poate fi sanctionata prin suspendarea sau stergerea accesului.
Īn cazul īn care BAN-ul este de la boti nu va putea fi scos decat de cei care au acces la el(daca este cazul).
Banul nu poate fi scos decat de catre operatorul care a dat acel ban sau numai cu acordul sau.

Obligatia principala a unui Operator este sa vegheze la respectarea regulilor si la buna desfasurare a discutiilor pe canalul #KissFm si sa īncerce sa modereze si sa participe pe cāt posibil la discutii.

Un operator este obligat sa respecte userii, ca si pe ceilalti operatori, sa fie amabil si cooperant.

Fiecare user care are un canal sau un user la cservice stie ca tre sa cunoasca unele comenzi de logare la x sau comenzi de kick sau ban.

Un operator are obligatia atunci cānd este online sa stea pe canalul #KissFm.

Operatorul NU are voie sa dea kick sau ban pe canal pentru motive personale sau pentru discutii din private.

Operatorul trebuie sa specifice neaparat MOTIVUL la banuri cat si la kickuri. In cazul in care nu se specifica motivul, alt operator indiferent de nivel, are voie sa scoata banul, si cel care a setat banul va fi atentionat.

Limbajul urat si cuvintele jignitoare intre operatori nu sunt permise.

Acesele se vor da cu acordul managerului sau a userului KissFm, toate acesele neanuntate vor fi sterse.

Nerespectarea acestor obligatii poate duce la sanctionarea operatorului prin suspend si chiar remuser in cazul repetarii greselilor sau in cazul in care are un comportament nedemn de a fi operator pe canalul #KissFm.

DE RETINUT:In momentul in care userul de undernet este blocat, suspendat de cservice utilizatorul este rugat sa anunte, daca acel operator nu zice ca are un nou user pe care sa i se da acc pe acest canal atunci nu este vina noastra pentru ca nu pazeste nimeni pe fiecare si nu intra nimeni in contul de la cservice sa vada care user e suspendat.

Folosirea oricarui script se face pe RASPUNDERE PROPRIE. Daca scriptul da BAN / KICK aiurea sau ceva asemanator accessul respectivului operator va fi suspendat iar daca respectivul operator nu intelege ca nu trebuie sa foloseasca scripturi accesul lui va fi sters.

Faptul ca aveti access pe canal implica automat faptul ca ati citit aceste reguli si ca sunteti de acord cu ele. La incalcarea oricarei reguli ati putea primi remuser fara alte discutii ulterioare.

Alte reguli pot fi adaugate ulterior!!

Chat-ul nu este o miscare democratica... este un loc unde efectiv se aduna sute de oameni sa-si piarda timpul. Ai sa iti dai si tu seama daca nu ti-ai dat deja

Un operator NU ARE VOIE sa faca ceva pentru ca ASA VREA EL !!!

www.000webhost.com